Onze diensten

Talenta is er voor u als werkgever én uw werknemers. Onze specialisten ondersteunen u en uw werknemer door begeleiding in het werk of met bemiddeling naar passend werk. Ook voor extra, gemotiveerd personeel kunt u bij Talenta terecht.

Samenwerken met Talenta is een gezonde investering in maatschappelijk ondernemen. Wij kijken niet naar beperkingen, maar naar mogelijkheden en kwaliteiten. Zo begeleiden we u en uw werknemer naar een passende arbeidssituatie. Ervaar ook de kracht van Talenta: voortvarend, betrokken en met een warm hart voor mensen.

"Iedereen die wil werken, verdient een kans"

THEO EBBERS
Senior Coach - Adviseur

Onze diensten

 • Talentontwikkeling

  Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het beste past bij hun drijfveren. Vanuit dit uitgangspunt bieden wij instrumenten voor selectie, beoordeling en ontwikkeling.

  Talentontwikkeling »
  Coaching »

 • Advies en ondersteuning

  Dreigt uw werknemer langdurig uit te vallen of heeft u te maken met regelmatig verzuim? Wij nemen u de zorgen uit handen zodat u zich kunt richten op uw passie: ondernemen. 

  Advies en ondersteuning »

 • Wat te doen bij ziekte en ontslag?

  Heeft u te maken met een langdurig zieke werknemer of bent u op zoek naar ontslagbegeleiding? Wij begeleiden bij het afscheid nemen en het vinden van een nieuwe baan.

  Ziekte en ontslag »
  Arbeidsdeskundig onderzoek »

 • Op zoek naar nieuw talent?

  Bent u op zoek naar een gemotiveerde en loyale werknemer? Talenta zorgt voor een goede match tussen werkgever en werknemer.

  Op zoek naar nieuw talent »
  Werving en selectie »
  Detachering »

Wilt u meer informatie ontvangen?

‘Geef mensen een kans vanuit uw hart’
Albert Heijn Werkendam