Assessment

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt. Vanuit dit uitgangspunt bieden wij instrumenten voor selectie, beoordeling en ontwikkeling.

TMA Methode
De Talenten Motivatie Analyse (TMA) Methode bevat diverse analyses. De kandidaat vult deze online in waarna een TMA Professional van Talenta de uitkomsten met de kandidaat bespreekt. Het traject wordt afgesloten met een adviesrapport.

Wat zijn de mogelijkheden?

  • Talenten Motivatie Analyse: Brengt 22 drijfveren en 44 talenten van de kandidaat in kaart. Geeft inzicht in de ontwikkelbaarheid van 48 competenties.

  • Beroepeninteresse Analyse: Brengt voorkeuren van de kandidaat voor bepaalde beroepssectoren in kaart. Er is een Middelbare Beroepensectoren Interesse Analyse (t/m MBO) en een Beroepssectoren en Activiteiten Interesse Analyse (HAVO – WO). Bij deze laatste analyse worden ook 11 werkgerelateerde activiteiten in kaart gebracht.

  • Career Advisor: Helpt bij het zoeken naar passende beroepen en vacatures. Dit gebeurt door koppeling met talenten en persoonlijke voorkeuren voor beroepssectoren.

  • Capaciteiten Analyses: Geven een breed beeld van het werk- en denkniveau van de kandidaat (MBO/HBO/WO). De TMA Methode bevat zes verschillende Capaciteiten Analyses, onderverdeeld in logisch redeneren analyses en vaardigheden analyses.

  • DISC test: Geeft mensen een diepgaand inzicht in hun eigen persoonlijkheidsstijl en die van anderen.

Kosten
Heeft u interesse in een assessment? Vraag dan een informatiebrochure aan. In deze brochure vindt u meer informatie over het assessment en de kosten. Indien gewenst kan de kandidaat verder begeleid worden middels coaching of loopbaanbegeleiding.

Andere diensten

Talenta voor ondernemers levert allerlei diensten, om ondernemers te ontzorgen in al hun arbeidsvraag-
stukken. Een overzicht:

Heeft u vragen over onze diensten? Neem contact met ons op via (0180) 44 26 43. Of stuur uw vraag per e-mail naar info@talentavoorondernemers.nl

Wilt u meer informatie ontvangen?

‘Geef mensen een kans vanuit uw hart’
Albert Heijn Werkendam

Over Talenta

Talenta is een christelijke organisatie voor jobcoaching en reïntegratie.
Mensen helpen bij het vinden en behouden van een baan is onze passie én ons vak.

Adres

Hoofdvestiging Talenta:

Kastanjelaan 10

2982 CM Ridderkerk

T: 0180-44 26 43 E: info@talentavoorondernemers.nl
Privacyverklaring

Adres

Hoofdvestiging Talenta:

Kastanjelaan 10

2982 CM Ridderkerk

T: 0180-44 26 43 E: info@talentavoorondernemers.nl

Nieuwsbrief