Coaching

De coaches van Talenta begeleiden werknemers met een arbeidsbeperking in hun werksituatie. Hierbij is ons doel het verbeteren van de werksituatie of het persoonlijk functioneren, zodat u kunt rekenen op een goed presterende medewerker.

De eerste stap naar een succesvol coachingstraject bestaat uit een assessment. Zo krijgt de coach inzicht in de kwaliteiten en valkuilen van de werknemer. Wij maken hierbij gebruik van de volgende methodieken: 'de Vork' en 'oplossingsgericht werken'.

Vervolgens analyseert de coach de werksituatie en stelt een plan van aanpak op met daarin concrete doelen om aan te werken. Kenmerkend voor de aanpak van Talenta is de persoonlijke begeleiding. Wij zetten alles op alles om uw werknemer te helpen zijn/haar doelen te verwezenlijken. De coach heeft ook contact met de werkgever, leidinggevende en eventueel met andere collega’s. Aan het einde van het traject hebben werknemer en werkgever inzicht in de mogelijkheden en aandachtsgebieden van de werknemer en kunnen zij hierop anticiperen. Tijdens het traject houdt de coach u op de hoogte door middel van een voortgangsrapportage.

Geïnteresseerd?
Bent u benieuwd wat Talenta voor ondernemers voor u en uw medewerker kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Andere diensten

Talenta voor ondernemers levert allerlei diensten, om ondernemers te ontzorgen in al hun arbeidsvraag-
stukken. Een overzicht:

Heeft u vragen over onze diensten? Neem contact met ons op via (0180) 44 26 43. Of stuur uw vraag per e-mail naar info@talentavoorondernemers.nl

Wilt u meer informatie ontvangen?

‘Geef mensen een kans vanuit uw hart’
Albert Heijn Werkendam