Detachering & uitzenden

Dankzij Talenta Detachering & uitzenden heeft u als ondernemer geen zorgen, geen risico's, geen hoge kosten en geen rompslomp. U kunt op een flexibele en goedkope manier werk bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Tegelijkertijd breidt u uw team uit met gemotiveerde, loyale medewerkers.

Goedkoop en zonder risico’s
U betaalt alleen gewerkte uren. In veel gevallen zijn er financiële voorzieningen, zodat de werknemers tegen extra lage tarieven voor u aan de slag kunnen. In die tarieven zijn vakantiedagen, bijzonder verlof, aanvulling ziektekosten, verzekering en administratiekosten al verwerkt. Alle werkgeversrisico’s zijn voor Talenta, als juridische werkgever. Ook de (financiële) risico’s van uitval in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.

Flexibel en zonder zorgen
Op basis van gewerkte uren of op basis van tijdelijke contracten: voor welke vorm u ook kiest (detacheren, uitzenden, pay-rolling), u bent altijd flexibel in uw personeelsbezetting en kunt dus altijd schakelen in uw kosten. Talenta begeleidt uw werknemers bij de start en tijdens hun werk. Bovendien verzorgt Talenta ook de contacten met instanties zoals het UWV.

Kwaliteit
Talenta is NEN4400 gecertificeerd, lid van de NBBU én heeft jaren ervaring met het bemiddelen en begeleiden van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Theo Ebbers, coördinator Talenta Detachering & uitzenden. Mobiel: (06) 29 24 33 12. E-mail: th.ebbers@talentavoorondernemers.nl.

 

Andere diensten

Talenta voor ondernemers levert allerlei diensten, om ondernemers te ontzorgen in al hun arbeidsvraagstukken. Een overzicht:

Heeft u vragen over onze diensten? Neem contact met ons op via (0180) 44 26 43. Of stuur uw vraag per e-mail naar info@talentavoorondernemers.nl

Wilt u meer informatie ontvangen?

‘Geef mensen een kans vanuit uw hart’
Albert Heijn Werkendam