Werving & selectie

Onze cliënten willen graag aan de slag met hun talenten en mogelijkheden. Helaas lukt het hen vanwege verschillende redenen niet om zelf werk te vinden. Bijvoorbeeld vanwege hun leeftijd, een periode van werkloosheid, psychiatrisch verleden, of een lichamelijke of verstandelijke beperking. Wij maken gebruik van een groot actief netwerk om deze mensen aan werk te helpen. Wij zijn ervan overtuigd dat er in uw bedrijf ook mogelijkheden zijn voor onze cliënten. Wij wisselen graag van gedachten.

Wilt u Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)? Invulling geven aan Social Return On Investment (SROI) of de quotumregeling? Talenta adviseert u op het gebied van werving & selectie van werknemers. Hierbij maken wij ook gebruik van de TMA Methode. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Andere diensten

 

Talenta voor ondernemers levert allerlei diensten, om ondernemers te ontzorgen in al hun arbeidsvraagstukken. Een overzicht:

Heeft u vragen over onze diensten? Neem contact met ons op via (0180) 44 26 43. Of stuur uw vraag per e-mail naar info@talentavoorondernemers.nl

Wilt u meer informatie ontvangen?

‘Geef mensen een kans vanuit uw hart’
Albert Heijn Werkendam