Arbeidsdeskundigonderzoek

Is er sprake van overbelasting? Dan kan uitval of verzuim het gevolg zijn. Via Talenta kunt u een deskundig onderzoek laten uitvoeren.

Door middel van een arbeidsdeskundigonderzoek wordt onderzocht of de werknemer andere werkzaamheden moet doen, of dat hij zijn werk door aanpassingen toch kan verrichten. Zo zorgt u dat het re-integratieproces voldoet aan de eisen van het UWV. Dat is ook waardevol wanneer de werknemer ergens anders aan de slag gaat. Er wordt gekeken naar de werkdruk in relatie tot de beperkingen van de werknemer. Daarnaast wordt aandacht besteed aan arbeidsinhoud, arbeidsomstandigheden, arbeidsvoorwaarden, arbeidsverhoudingen, enzovoort. Alle bevindingen komen in een rapportage.

Kosten
Bent u geïntresseerd in een arbeidsdeskundigonderzoek? Vraag dan een informatiebrochure aan via het invullen van onderstaande gegevens. In deze brochure vindt u meer informatie over ons arbeidsdeskundigonderzoek en de kosten.

 

 

 


Andere diensten

Talenta voor ondernemers levert allerlei diensten, om ondernemers te ontzorgen in al hun arbeidsvraag-
stukken. Een overzicht:

Heeft u vragen over onze diensten? Neem contact met ons op via (0180) 44 26 43. Of stuur uw vraag per e-mail naar info@talentavoorondernemers.nl

Wilt u meer informatie ontvangen?

‘Geef mensen een kans vanuit uw hart’
Albert Heijn Werkendam