Samen werken aan duurzaam resultaat

We zetten bijna een punt achter 2016. Dat is een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en ons licht alvast te laten schijnen over 2017. Eén ding is duidelijk: Talenta voor ondernemers zet zich ook in het nieuwe jaar vol passie in voor u en uw werknemers. Onze focus? Iedereen komt tot zijn recht op de eigen werkplek!

Hoe kijkt u terug op het afgelopen jaar? Zijn uw doelen behaald? Maar als ondernemer denkt u natuurlijk altijd een stap verder. Is uw human capital in topconditie voor het nieuwe jaar? Talenta voor ondernemers ondersteunt u graag met de coaching van uw medewerkers, zodat ze in 2017 het beste in zichzelf naar boven halen. Dat gaat u terugzien in hun prestaties.

Klanttevredenheid  
Talenta voor ondernemers kijkt zelf tevreden terug op 2016. Dat doen we op basis van de uitkomsten van een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek. Onze opdrachtgevers en hun werknemers zijn zeer tevreden over onze aanpak. We doen wat we zeggen, onze werkwijze is effectief en het resultaat zichtbaar. De klanttevredenheid werd door 80% van de opdrachtgevers en cliënten zelfs beoordeeld met een 8 of hoger! Daarnaast rondden we ruim 70% van de spoor 2 trajecten af met een duurzame plaatsing in betaald werk.

Duurzaam resultaat
Mooie cijfers natuurlijk, maar onze adviseurs gaan nu niet achterover leunen. Vol passie en enthousiasme gaan we het nieuwe jaar in met een duidelijke focus: u en uw human capital in hun kracht zetten. Zo werken we samen met u aan duurzaam resultaat.

Ontdek wat Talenta voor u kan betekenen

Gerelateerde posts

‘Geef mensen een kans vanuit uw hart’
Albert Heijn Werkendam

Over Talenta

Talenta is een christelijke organisatie voor jobcoaching en reïntegratie.
Mensen helpen bij het vinden en behouden van een baan is onze passie én ons vak.

Adres

Hoofdvestiging Talenta:

Kastanjelaan 10

2982 CM Ridderkerk

T: 0180-44 26 43 E: info@talentavoorondernemers.nl
Privacyverklaring

Adres

Hoofdvestiging Talenta:

Kastanjelaan 10

2982 CM Ridderkerk

T: 0180-44 26 43 E: info@talentavoorondernemers.nl

Nieuwsbrief