Werkgevers vergeten regelgeving te benutten

De wet- en regelgeving op het gebied van de arbeidsmarkt is altijd in beweging. Het doel van deze regelgeving is het stimuleren van arbeidsmobiliteit en het creëren van meer banen. Maar de praktijk is helaas vaak wat minder rooskleurig: veel werkgevers laten fiscale voordelen of subsidies liggen. De reden?

Ondernemers weten simpelweg niet dat deze regelingen bestaan. Daar brengt Talenta voor ondernemers graag verandering in. Of het nu gaat om re-integratie, outplacement of het in dienst nemen van langdurig werklozen of mensen met een arbeidsbeperking. De specialisten van Talenta voor ondernemers geven u graag advies en zorgen dat u alle regelingen kunt benutten.
Wist u bijvoorbeeld al dat u vanaf 1 januari kunt profiteren van het lage-inkomensvoordeel (LIV)?

Voordeel voor werkgevers
Vanaf 1 januari kunnen werkgevers een vergoeding ontvangen bij het in dienst nemen van langdurig werklozen of mensen met een arbeidsbeperking. Dit voordeel kan oplopen tot € 2.000 euro per werknemer per jaar.

De hoogte van het bedrag dat u ontvangt is afhankelijk van het gemiddelde uurloon van de werknemer. Het lage-inkomensvoordeel geldt voor werknemers die maximaal 120% van het wettelijk minimumloon verdienen. Daarnaast moet de werknemer minimaal 1248 uur per jaar werken en nog geen recht hebben op AOW.

Bent u benieuwd of u kunt profiteren van deze nieuwe regeling of van andere bestaande regelingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag eerlijk en praktisch advies.

Gerelateerde posts

‘Geef mensen een kans vanuit uw hart’
Albert Heijn Werkendam

Over Talenta

Talenta is een christelijke organisatie voor jobcoaching en reïntegratie.
Mensen helpen bij het vinden en behouden van een baan is onze passie én ons vak.

Adres

Hoofdvestiging Talenta:

Kastanjelaan 10

2982 CM Ridderkerk

T: 0180-44 26 43 E: info@talentavoorondernemers.nl
Privacyverklaring

Adres

Hoofdvestiging Talenta:

Kastanjelaan 10

2982 CM Ridderkerk

T: 0180-44 26 43 E: info@talentavoorondernemers.nl

Nieuwsbrief